Dosar penal pentru moarte suspectă la o chermeză dată de un primar PSD

Dosar penal
pentru moarte suspectă la o chermeză dată de un primar PSD

Primaul Voicu Marin (cu mustaţă) alături de Bogdan Toader preşedintele CJ Prahova (dreapta în cămaşă gri) FOTO facebook.com/Primar.Ciorani

Un bărbat în vârstă de 52 de ani şi-a găsit sfârşitul la o petrecere organizată de un primar PSD după un meci de fotbal. Bărbatul s-a înecat cu mâncare şi a murit sub ochii petrecăreţilor. La eveniment a participat şi un important lider al PSD.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tragedia s-a întâmplat sâmbătă, 5 mai, în comuna prahoveană Ciorani, la o petrecere organizată de edilul din comună, Voicu Marin. Potrivit unor surse apropiate de anchetă, autorităţile locale din Ciorani au organizat două meciuri de fotbal amicale, iar după competiţie a avut loc o petrecere, la care au fost invitaţi pensionarii din localitate. Invitat de onoare a fost şi liderul PSD Prahova şi preşedintele Consiliului Judeţean, Bogdan Toader.

Petrecerea s-a terminat tragic, însă, după ce unul dintre invitaţi, Petre Ioanide în vârstă de 52 de ani, s-a înecat cu o îmbucătură de mâncare şi a murit sufocat.

La faţa locului a fost solicitată intervenţia Ambulanţei, însă echipajul a ajuns prea târziu pentru a-i salva viaţa omului.

Potrivit IJP Prahova, în cauză a fost deschis dosar penal pentru moarte suspectă, cauza decesului fiind asfixie mecanică cu bol alimentar.

Contactat telefonic, preşedintele CJ Prahova Bogdan Toader a confirmat că a participat la petrecerea de la Ciorani, dar a ţinut să precizeze că a fost ”doar în trecere” şi nu a fost martor la tragedie. ”Probabil s-a întâmplat după ce am plecat eu”, a declarat Toader.

Marin Voicu, primarul comunei Ciorani, nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere. În schimb, pe pagina personală de Facebook, Voicu a postat două fotografii realizate în timpul petrecerii însoţite de un text în care scrie că întâlnirea a fost una ”constructivă”.

”Aseară am avut o întâlnire amicală cu pensionarii din localitate, unde am discutat despre problemele cu care se confruntă generaţia de varsta a treia! Întâlnirea a fost una constructivă, iar problemele discutate au fost diverse, unele din ele urmând a fi rezolvate în perioada imediat următoare! Le multumesc pentru participare, urmând ca asemenea întâlniri sa mai aibă loc si cu alte categorii de cetăţeni!”.

În imaginile postate de primarul din Ciorani apare şi Bogdan Toader, preşedintele CJ Prahova.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările