Cum fentează ploieştenii decizia autorităţilor de a rămâne în izolare: „Nici la festivalul berii nu am văzut aşa ceva”

Cum fentează
ploieştenii decizia autorităţilor de a rămâne în izolare: „Nici la festivalul
berii nu am văzut aşa ceva”

Petrecere in aer liber la Ploiesti, in ciuda deciziei autoritatilor de a ramane izolati in casa FOTO zpl.ro

Parcarea din faţa sălii de sport Olimpia din Ploieşti a fost transformată în aceste zile în loc de întâlnire pentru tinerii din oraş care refuză să rămână izolaţi în casele lor.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce autorităţile au decis închiderea restaurantelor şi cafenelelor din întreaga ţară, tinerii din Ploieşti au improvizat peste noapte un loc unde să poată socializa. Parcarea din faţa sălii de sport Olimpia din Ploieşti era, joi seară, plină de maşini şi de tineri care ascultau muzică şi petreceau exact ca înr-un club în aer liber.

”Probabil că nici la festivalul berii nu vezi atât de multe maşini în parcarea de la sala sporturilor. Sunt mulţi puştani care ascultă muzică, se îmbrăţişează. Probabil că ei merg pe principiul că ei sunt ultimii afectaţi. E pe distracţie” a fost replica unui ploieştean, şocat de inconştienţa tinerilor din oraş.

VIDEO

Petrecerea în aer liber a fost filmată, iar imaginile au fost postate pe Facebook. Imediat ce filmarea a fost făcută publică, un echipaj de poliţie s-a deplasat în parcarea din faţa sălii de sport, iar de acum încolo astfel de locuri vor fi supravegheate cu atenţie, au precizat surse din cadrul Poliţiei Prahova.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: