Ce s-a întâmplat cu femeia din Ploieşti care ameninţa călătorii dintr-un autobuz cu un cuţit

Ce s-a întâmplat cu femeia din
Ploieşti care ameninţa călătorii dintr-un autobuz cu un cuţit

Magdalena Irimia (44 de ani) femeia cu probleme psihice care în iarna anului trecut a ameninţat cu un cuţit călătorii dintr-un autobuz din Ploieşti a fost condamnată pentru faptele sale. Din cauza afecţiunilor medicale de care suferă, agresoarea a fost obligată să se interneze într-un spital de specialitate.

Judecătoria Ploieşti a dispus, luni, 19 noiembrie, ”confirmarea măsurii internării medicale a numitului IRIMIA MAGDALENA, într-o unitate sanitară de specialitate, până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol ce a determinat luarea măsurii”, conform portalului instanţelor de judecată.

Decizia Judecătoriei Ploieşti nu este definitivă.

Inceidentul din cauza căruia Magdalena Irimia a ajuns să fie obligată la internare într-un spital de specialitate s-a petrecut în decembrie 2017, la Ploieşti,  într-un autobuz TCE Ploieşti, care circulă pe traseul 2, Universitatea Petrol Gaze - Gara de Vest.

 Din relatările martorilor, femeia a ameninţat cu cuţitul o tânără care se afla în autobuz, fără să existe un conflict verbal înainte. Victima a depus o plângere la Poliţie, astfel că poliţiştii au început imediat să caute suspecta. În paralel, pe reţelele sociale a existat o mobilizare a cetăţenilor care au share-uit fotografia cu agresoarea, făcută chiar de martori în timp ce femeia se afla în autobuzul în care a avut loc incidentul.

Suspecta a fost identificată de poliţişti la câteva ore după producerea incidentului şi ulterior găsită la domiciliul său din comuna Şoimari. A fost condusă la sediul Poliţiei Municipale pentru a fi audiată, însă femeia a avut un discurs incoerent şi un comportament specific afecţiunilor meidcale de care suferă. Drept urmare, poliţiştii au decis să o interneze la Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina pentru tratament de specialitate.

Incidentul de la Ploieşti venea pe fondul unei frici generalizate. S-a petrecut la scurt timp după celebra crima din Bucureşti, de la staţia Dristor, când Magdalena Şerban a împins o tânără în faţa metroului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: