„Aurică Pumn de Fier“, unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din Prahova, arestat preventiv pentru 30 de zile

„Aurică Pumn de Fier“, unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din Prahova, arestat preventiv pentru 30 de zile

Aurică Pumn de Fier, reţinut de poliţiştii din Câmpina

Aurică ”Pumn de Fier”, unul dintre interlopii cei mai cunoscuţi din Prahova, a fost prezentat, sâmbătă 29 februarie, în faţa instanţei penale din cadrul Judecătoriei Câmpina, cu mandat de arestare. Interlopul, de fel din comuna prahoveană Floreşti, a fost prins în repetate rânduri conducând fără permis. Bărbatul a fost reţinut vineri de către poliţiştii din Câmpina.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE ORA 16.50 Constantin Aurel, zis Aurică Pumn de Fier, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile printr-o decizie a Judecătoriei Câmpina. Decizia nu este definitivă, dar este executorie. Constantin Aurel va merge în Centrul de Arest Preventiv, dar poate să atace la instanţa superioară decizia judecătorilor câmpineni.

 ”Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Campina. În temeiul disp. art. 224 cpp cu ref. la art.223 alin.2 cpp, art.202 alin.1,3 cpp, dispune arestarea preventiva a inculpatului CONSTANTIN AUREL, pe o perioada de 30 zile, începand cu data de 29.02.2020 si pana la data de 29.03.2020 inclusiv. În temeiul disp. art. 242 cpp respinge , ca neîntemeiata , cererea inculpatului privind luarea masurii controlului judiciar. În temeiul disp. art. 242 cpp respinge , ca neîntemeiata , cererea inculpatului privind luarea masurii arestului la domiciliu. În temeiul disp. art.275 alin. 3 cpp cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu , astazi, 29 februarie 2020.
Document: Încheiere - măsuri preventive (faza de UP)  9/2020  29.02.2020”, potrivit portalului instanţelor de judecată.

Potrivit unor surse apropiate de anchetă, Aurică Pumn de Fier a fost prins de cel puţin patru ori conducând maşina fără să aibă permis valabil. De fiecare dată, prezenta agenţilor de la rutieră un  permis de conducere eliberat în Ucraina, dar care s-a dovedit a fi fals.

Interlopul din Floreşti este unul dintre cei mai cunoscuţi infractori din Prahova. A condus ani de zile un grup infracţional care se ocupa cu înşelăciuni, cămătărie şi proxenetism, fals şi uz de fals.

În 2012, Aurică a fost condamnat la cinci ani de închisoare, dar a fost liberat condiţionat recent.

Potrivit stirileprotv.ro, clanul lui “Aurica Pumn de Fier” era format din 18 interlopi, unul mai violent decat altul. Gruparea se ocupa de santaj, talharii si spargeri de locuinte in tot judetul Prahova. Hotii au vizitat şi casa fostului deputat PDL, Florin Anghel.

Judecătoria Câmpina urmează să se pronunţe în cursul zilei de sâmbătă 29 februarie asupra cererii de arestare preventivă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: