Asociaţiile de proprietari din Ploieşti vor primi material antiderapant pentru înlăturarea poleiului din faţa blocurilor

Asociaţiile de proprietari din Ploieşti vor primi material antiderapant pentru înlăturarea poleiului din faţa blocurilor

Locatarii de la bloc vor fi ajutaţi cu material antiderapant. FOTO arhivă Adevărul Ploieşti

În perioada sezonului de iarnă, asociaţiile de proprietari din Ploieşti vor fi ajutate cu material antiderapant necesar înlăturarii poleiului şi a gheţii din faţa scărilor de bloc şi a aleilor de acces.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acţiunea va începe pe 15 noiembrie 2013, iar materialul antiderapant trebuie ridicat de către administratori, preşedinţi sau împuterniciţii acestora de la sediul Rosal, operatorul de salubritate din Ploieşti, de la sediul de pe strada Gheorghe Doja, nr. 147, în apropierea Colegiului Naţional Mihai Viteazul din Ploieşti.

Administratorii sau preşedinţii asociaţiilor de proprietari pot obţine mai multe informaţii şi la numărul de telefon 0244.546625.

În primă etapă, fiecare scară de bloc va primi câte un sac de material antiderapant.

Potrivit unei hotărâri de Consiliul Local din Ploieşti, „persoanele fizice, asociaţiile de proprietari au obligaţia de a înlatura zăpada, gheaţa sau poleiul din dreptul locuinţelor, a trotuarelor, cât şi curăţarea rigolelor (inclusiv a grătarelor gurilor pluviale)”.

Mai puteţi citi

Campanie de testare gratuită a glicemiei şi măsurare a tensiunii, la Ploieşti

Şcolile din Ploieşti, tăiate de la finanţare. Fonduri de 200.000 de lei pentru toate unităţile de învăţământ din oraş

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările