Un pieton a fost accidentat mortal la ieşirea de pe autostrada Bucureşti-Piteşti

Un pieton a fost accidentat mortal la ieşirea de pe autostrada Bucureşti-Piteşti

Pietonul a murit după ce a fost lovit în plin de o maşină

Accident mortal aseară la ieşirea de pe autostrada Bucureşti-Piteşti. Un pieton şi-a pierdut viaţa pe loc după ce a fost luat pe parbriz de un şofer. Acesta nu a mai putut evita impactul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Drumurile din Argeş au făcut o nouă victimă aseară. Este vorba de un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din Piteşti, fără ocupaţie care a încercat să traverseze DN 65 B printr-un loc nepermis.

Marian Mihail Pancu nu s-a asigurat în momentul în care s-a avântat să traverseze drumul la ieşirea de pe autostradă şi a fost lovit în plin de o maşină.  La volanul Renault-ului care l-a luat pe parbriz pe pieton se afla Dragoş Popa, un preot de 26 de ani din Piteşti.

Tânărul şofer se întorcea de la Bucureşti şi nu a reuşit să evite impactul, omorându-l pe pieton pe loc. Poliţiştii care au făcut cercetările la faţa locului au stabilit că şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi purta centura de siguranţă.

Pe numele preotului a fost deschis un dosar de cercetare pentru omor din culpă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările