Un chef transmis live de un argeşean le-a adus petrecăreţilor, la câteva zile distanţă, amenzi usturătoare

Un chef transmis live de un argeşean le-a adus petrecăreţilor, la câteva zile distanţă, amenzi usturătoare

Foto Arhivă Adevărul

După ce au urmărit filmul petrecerii transmise live pe Facebook, poliţiştii din cadrul Secţiei  Rurale Albeştii de Argeş s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că în ziua de 08 mai a.c., la un restaurant de pe raza localităţii Valea Danului, ar fi avut loc un botez, la care ar fi participat aproximativ 30 de persoane.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
În urma verificărilor efectuate de poliţişti după vizionarea imaginilor, administratorul societăţii a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 3.000 de lei. N-a fost singurul.  
 
"De asemenea, au fost aplicate alte 8 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 1.000 de lei, persoanelor care au luat parte la eveniment, cu încălcarea normelor privind diminuarea impactului riscurilor, prevăzute de Legea 55/2020 privind unele măsuri de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de COVID-19", precizează IPJ Argeş.

Încă n-au fost identificaţi toţi petrecăreţii

Verificările continuă pentru identificarea tuturor persoanelor care au participat la eveniment şi luarea măsurilor legale care se impun.
 
"Deoarece în data de 15 mai a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş au intervenit pentru întreruperea unui eveniment privat (botez) ce se afla în desfăşurare la acelaşi local, au fost informaţi I.T.M. Argeş şi D.S.P. Argeş cu privire la cele două evenimente constatate", mai precizează IPJ Argeş.
 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

 

 

Cum vor fi promovate naţional şi internaţional Transfăgărăşanul, Cetatea Poenari, Barajul Vidraru şi alte obiective spectaculoase din Argeş

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările