Un angajat de la Penitenciarul Colibaşi a vândut droguri la zeci de deţinuţi şi colegi

Un angajat de la
Penitenciarul Colibaşi a vândut droguri la zeci de deţinuţi şi colegi

La Penitenciarul Colibaşi au fost făcute mai multe percheziţii FOTO: arhiva Adevărul

Un angajat al Penitenciarului Colibaşi a fost dus la audieri la DIICOT Piteşti în urma mai multor percheziţii făcute marţi 19 mai la Piteşti, Bascov şi Mioveni. Respectivul angajat vindea de mai multe luni droguri deţinuţilor şi colegilor şi era în legături cu traficanţi din Piteşti ce vindeau droguri inclusiv în licee.

Ştiri pe aceeaşi temă

Angajatul de la Penitenciarul Colibaşi, penitenciar aflat la intrarea în oraşul Mioveni, vindea droguri deţinuţilor şi colegilor din luna ianuarie a.c. Respectivul angajat era şi el consumator de droguri.

După cum precizează procurorii DIICOT Piteşti, „un suspect, angajat al Penitenciarului Colibaşi, consumator de droguri şi etnobotanice, având ca distribuitor principal suspecţii mai sus menţionaţi, cu timpul s-a gândit să profite de funcţia pe care o deţine şi să introducă droguri şi/sau etnobotanice în Penitenciarul Colibaşi, pentru a le comercializa deţinuţilor sau colegilor de serviciu, obţinând astfel un beneficiu material din diferenţa preţului de vânzare şi cel de achiziţie, fiind cunoscut faptul că în majoritatea cazurilor, procurarea de droguri în cadrul penitenciarului se realizează la preţuri mult mai mari faţă de o tranzacţie similară de droguri în afara penitenciarului, suspectul precizând că el achiziţionează droguri cu preţul 50 lei/gram, dar le vinde cu suma de 100 lei/gram”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: