Un adolescent din Argeş şi-a violat de mai multe ori sora în vârstă de 11 ani. Când a început calvarul copilei

Un adolescent din Argeş şi-a violat de mai multe ori sora în vârstă de 11 ani. Când a început calvarul copilei

Foto Shutterstock

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut un adolescent din comuna argeşeană Poiana Lacului, acuzat de viol. Victima este chiar sora băiatului.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Surse din cadrul anchetei au precizat, pentru „Adevărul”, că abuzurile băiatului în vârstă de 16 ani asupra sorei mai mici au început anul trecut, iar copila a venit singură la poliţie să-şi reclame fratele.

Cei doi minori fac parte dintr-o familie de romi cu mai mulţi copii din localitate. Fetiţa violată este cea mai mică dintre fraţi, iar băiatul acuzat de viol este al doilea cel mai mare dintre copii, aflaţi cu toţii, până acum, în grija tatălui.

Aceleaşi surse au declarat pentru Adevărul că bărbatul a fost deja audiat, iar ceilalţi copii au fost luaţi de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş.

Ştirea iniţială:

Puştiul reţinut de oamenii legii are 16 ani şi este acuzat că  şi-ar fi violat de mai multe ori sora în vârstă de 11 ani. 
Cea care l-a denunţat la poliţie este chiar copila abuzată.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au demarat o anchetă care urmează să stabilească, printre altele, şi dacă părinţii copiilor ştia ce-i face fetei fratele mai mare.

Minorul urmează să fie prezentat instanţei, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: