Turul României în 10 zile într-un Duster. Familia din Piteşti care porneşte la drum a mai făcut turul Carpaţilor cu Loganul

Turul României în 10 zile într-un Duster. Familia din Piteşti care porneşte la drum a mai făcut turul Carpaţilor cu Loganul

Salariat la uzina Dacia din Mioveni de 25 de ani, Viorel Dumitraşcu va face în luna august o expediţie foarte ambiţioasă alături de soţia sa: turul României într-un Duster.

Ştiri pe aceeaşi temă

Plecarea în acest inedit tur al României va fi pe 1 august, începând cu ora 10.30, din parcarea supermarketului Kaufland din Mioveni. Viorel Dumitraşcu şi soţia sa Gina şi-au propus să încheie ocolul României în doar 10 zile, pe data de 10 august, cu un Duster proprietate personală.

„Vom utiliza în expediţia noastră un autoturism Dacia Duster 4x4 diesel, cu motor de 1,5 litri şi 110 cai-putere. Acest tur al României pe care îl vom face în Duster în 10 zile va avea în total peste 3.200 kilometri şi va fi pe cele mai apropiate drumuri faţă de graniţele de stat ale României”, precizează Viorel Dumitraşcu.

În total, acesta va străbate cu soţia sa 389 de localităţi de frontieră şi peste 160 de kilometri de drumuri pietruite, iar turul României va include şi două treceri cu bacul între localităţile Călăraşi - Ostrov şi I.C. Brătianu - Galaţi.

Viorel Dumitraşcu a mai făcut Turul Carpaţilor cu maşina personală, o Dacia Logan, între 1 şi 15 august 2020, mergând foarte mult pe drumuri forestiere. Şi în expediţia de anul trecut a fost împreună cu soţia sa. 

Vă mai recomandăm şi:

Expediţie până la capătul Siberiei cu o Dacia Duster

Românul care a traversat Siberia şi a ajuns în cea mai friguroasă aşezare de pe planetă. Cum l-a afectat pandemia

 

 

 


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările