Dacia Mioveni s-ar putea închide temporar. Discuţii între patronat şi sindicat. Vicelider sindical: „Nu sunt de acord să continuăm“

Dacia Mioveni s-ar putea închide temporar. Discuţii între patronat şi sindicat. Vicelider sindical: „Nu sunt de acord să continuăm“

Foro arhivă Adevărul

După ce, luni, Grupul Renault a anunţat că opreşte temporar toate fabricile sale din Franţa, pe platforma Dacia de la Mioveni, oamenii se aşteaptă la o măsură similară şi pentru fabrica din România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Discuţiile între patronat şi Sindicatul Automobile Dacia pe marginea unei posibile opriri temporare a fabricii, subiect aflat pe buzele salariaţilor de mai bine de o săptămână, sunt avansate, dar o decizie în acest sens va fi luată, cel mai devreme, miercuri. 

„Abia după întâlnirea de mâine vom şti. Personal, eu nu sunt de acord să continuăm, dar nu depinde numai de mine. Am discutat acest lucru cu patronatul. Analizăm ce măsuri luăm în vederea protejării salariaţior faţă de acest virus”, a declarat, marţi, pentru Adevărul, Ion Iordache, vicepreşedintele Sindicatului Automobile Dacia. 

Referitor la continuarea producţiei în uzinele sale din Europa, Grupul Renault a precizat, anterior, că aceasta depinde de situaţia din fiecare ţară.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: