Ministrul de Interne l-a numit şef al Poliţiei Argeş pe un fost asociat în afaceri. Relaţia dintre Carmen Dan şi Tudorel Pieleanu

Ministrul de Interne l-a numit şef al Poliţiei Argeş pe un fost
asociat în afaceri. Relaţia dintre Carmen Dan şi Tudorel Pieleanu

Tudorel Pieleanu (dreapta) a fost, până pe 17 iulie, adjunct al Poliţiei Teleorman FOTO Media Sud TV

Ministrul de Interne Carmen Dan l-a împuternicit pe Tudorel Pieleanu, fost adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, să îndeplinească funcţia de şef interimar al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prin ordin al ministrului Carmen Dan, începând cu data de 17 iulie a.c., comisarul-şef de poliţie Tudorel Pieleanu, adjunct al inspectorului şef al Inspectoratului Judeţean Teleorman, a fost împuternicit să îndeplinească, pentru o perioadă de maximum 6 luni, atribuţiile funcţiei de şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

Fost subprefect de Teleorman, Tudorel Pieleanu are o veche relaţie cu actualul ministru Carmen Dan. Între noiembrie 2011 şi martie 2014, cei doi au fost asociaţi la firma Way Storage SRL. Firma a fost înregistrată la Registrul Comerţului cu un Cod CAEN:9101 – „Activităţi ale bibliotecilor şi arhivelor“.

Actualul ministru Carmen Dan a fost administrator al firmei Way Storage SRL între 28 noiembrie 2011 şi 11 iunie 2012, dată la care mandatul său de administrator a fost revocat. Locul său ca administrator a fost luat de Mariana Pieleanu, soţia lui Tudorel Pieleanu. Pe 25 martie 2014, Carmen Dan s-a retras din calitatea de asociat, cedând cele 25 de părţi sociale lui Tudorel Pieleanu, pentru suma de 250 lei. Două zile mai târziu, pe 27 martie 2014, şi Tudorel Pieleanu s-a retras din calitatea de asociat de la Way Storage SRL. În 2016, firma a fost lichidată şi radiată.

Tudorel Pieleanu a fost timp de mai mulţi ani şeful Poliţiei Alexandria.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: