Licoarea din frunze de tarhon care ameliorează problemele reumatismului

Licoarea din frunze de tarhon care ameliorează problemele reumatismului

Imagine Magazinul Hoinar

Numai în Europa, peste 100 de milioane de persoane suferă de reumatism, într-o formă sau alta. Reumatismul nu se vindecă, însă se poate ameliora, iar printre soluţiile care pot reduce suferinţa se numără şi remediile naturiste.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reumatismul se referă la toate simptomele determinate de îmbătrânirea cartilajului articular, care, din acest motiv, nu-şi mai poate îndeplini rolul corect.
 
Fragmentarea sau dispariţia sa de de pe unele suprafeţe osoase articulare duce la apariţia unor dureri la nivelul articulaţiilor.
 
Mai întâi, durerile se manifestă doar în timpul mişcării, însă după o vreme, apar şi când persoana stă pe loc.
 
Uneori, reumatismul se manifestă zgomotos (aza-zisul trosnit al oaselor) sau cu umflarea articulaţiilor şi poate merge până la blocarea mişcărilor.
 
Singurul care poate pune diagnosticul corect este medicul, care, la instituirea tratamentului, poate lua în considerare şi un remediu naturist.
 
Printre plantele cu efect antireumatic se numără şi tarhonul.
 
„Frunzele de tarhon produc o diureză puternică însoţită de eliminare de toxine. Se beat două-trei căni de infuzie/zi obtinută dintr-o linguriţă de frunze la o cană de apă”, explică Elena Badea administratorul site-ului infuzedesanatate,ro, care recomandă cosultatrea unui medic înainte de a apela la acest remediu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările