Fiul fostului ministru al Culturii Răzvan Theodorescu, găsit mort în locuinţa din comuna argeşeană Corbeni

Fiul fostului ministru al Culturii Răzvan Theodorescu, găsit mort în locuinţa din comuna argeşeană Corbeni

FOTO ARHIVĂ ADEVĂRUL

Fiul fostului ministru al Culturii Răzvan Theodorescu, Ion Vladimir Theodorescu, a fost găsit mort în casa de la Corbeni de către menajeră, care a sunat la 112. Echipajul medical ajuns la faţa locului nu a mai putut face altceva decât să constate decesul, medicii presupunând că bărbatul murise cu câteva ore înainte. Duminică, el şi-ar fi sunat un prieten şi i-ar fi spus că crede că l-a muşcat un şarpe.

Ştiri pe aceeaşi temă

Menajera care avea grijă de casa de vacanţă de la Corbeni, judeţul Argeş, este cea care l-a găsit mort pe Vladimir Theodorescu, fiul fostului ministru al Culturii Răzvan Theodorescu. Potrivit unor surse din Serviciul de Ambulanţă Argeş, care a intervenit la acest caz, apelul la 112 a fost dat luni după-amiază, în jurul orei 17.20, iar în momentul în care medicul a ajuns la Corbeni nu a mai putut face altceva decât să constate decesul şi să anunţe Serviciul de Medicină Legală.

Cadrele medicale presupun că Vladimir Theodorescu murise cu câteva ore înainte sau chiar în timpul nopţii, având în vedere semnele de moarte avansată, respectiv rigiditatea şi paloarea. Aceleaşi surse susţin că, în cursul zilei de duminică, Vladimir Theodorescu, în vârstă de 43 de ani, ar fi sunat un prieten spunându-i ca a fost pe munte şi că crede ca l-a muşcat un sarpe. Nici în cursul zilei de duminică, şi nici în noaptea de duminică spre luni bărbatul nu a sunat la 112 pentru a cere ajutor medical. În urma necropsiei, urmează să fie stabilită cu certitudine cauza decesului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările