Examen auto cu un poliţist infectat cu SARS-COV-2, în Argeş. 12 elevi stau cu sufletul la gură

Examen auto cu un poliţist infectat cu SARS-COV-2, în Argeş. 12 elevi stau cu sufletul la gură

Foto: arhivă

Mai mulţi elevi din Argeş care au susţinut recent examentul pentru obţinerea permisului de conducere intră în izolare după ce poliţistul care i-a evaluat a fost confirmat cu COVID-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

O anchetă a Direcţie de Sănătate Publică Argeş e în plină desfăşurare pentru stabilirea contacţilor direcţi ai unui poliţist examinator confirmat cu COVID-19. 

 12 elevi care au susţinut examenul pentru permis cu respectivul poliţist stau cu sufletul la gură.

"Ancheta este în desfăşurare. Cei care vor fi consideraţi contacti direcţi vor intra în izolare, conform procedurilor. Sunt aproximativ 12 elevi evaluaţi. Unii au susţinut examenul pentru profesionişti. Aici evaluarea durează mai mult. DSP încearcă realizeze toate anchetele epidemiologice în maximum 24 de ore. Provocarea este destul de mare în aceasta perioada", spune prefectul de Argeş, Emanuel Soare.

Direcţia de Sănătate Publică Argeş e suprasolicitată în aceste zile din cauza numărului mare de noi infectări confirmate zilnic. Astăzi, spre exemplu, la nivel de judeţ au fost raportate, pentru ultimele 24 de ore, 179 de noi cazuri, în timp ce ieri fuseseră anunţate aproape 300 de pozitivări. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările