Cine o înlocuieşte pe Viorica Dăncilă în Parlamentul European. E doctor în Drept şi vorbeşte fluent franceza şi engleza

Cine o înlocuieşte pe Viorica
Dăncilă în Parlamentul European. E doctor în Drept şi vorbeşte
fluent franceza şi engleza

Gabriela Zoană şi Viorica Dăncilă FOTO: pagină Facebook Gabriela Zoană

Gabriela Zoană (38 de ani), director general adjunct la Registrul Comerţului, îi va lua locul Vioricăi Dăncilă în Parlamentul European. Gabriela Zoană a fost avocat timp de 10 ani, este doctor în Drept şi vorbeşte fluent franceza şi engleza. În 2014 a fost pe poziţia 20 pe lista PSD la alegerile europarlamentare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Originară din Piteşti, Gabriela Zoană este director general adjunct la Registrul Comerţului din aprilie 2013. Gabriela Zoană îi va lua locul Vioricăi Dăncilă în aproximativ o lună, după ce aceasta va fi investită ca premier şi îşi va da demisia din Parlamentul European. Gabriela Zoană a fost avocat între 2003 şi 2013, iar între 2012 şi 2014 a fost consilier local la Piteşti.

Licenţiată în Drept şi în Ştiinţe Economice, Gabriela Zoană este din 2010 doctor în Drept, titlu obţinut la Academia de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti.

Conform datelor din CV-ul său, viitorul europarlamentar vorbeşte fluent franceza şi engleza.

Salariul brut al unui europarlamentar este de aproximativ 7.900 de euro, achitat din bugetul Parlamentului European. După reţinerea impozitului comunicat şi a contribuţiei pentru asigurarea de accident, salariul net ajunge la aproximativ 6.200 de euro.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările