Bărbat cu probleme psihice, împuşcat de poliţişti în Argeş. Oamenii legii fuseseră atacaţi cu un cuţit şi o şurubelniţă

Bărbat cu probleme psihice, împuşcat
de poliţişti în Argeş. Oamenii legii fuseseră atacaţi cu un cuţit şi o şurubelniţă

Bărbatul nu s-a supus somaţiilor poliţiştilor şi a fost foarte agresiv

Un bărbat cu probleme psihice din comuna argeşeană Teiu a fost împuşcat de poliţişti în seara zilei de duminică, 17 noiembrie, după ce i-a atacat pe oamenii legii cu un cuţit şi o şurubelniţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul împuşcat are 37 de ani şi a fost transportat la spital, iar rănile suferite nu îi pun viaţa în pericol. În ultimii 10 ani, acesta a fost internat de mai multe ori la Spitalul de Psihiatrie din comuna argeşeană Vedea, însă de fiecare dată i s-a dat drumul după doar câteva zile.

După cum ne-au declarat reprezentanţii Poliţiei Argeş, ”poliţiştii Secţiei de Politie Rurală Leordeni au intervenit pe raza localităţii Teiu, pentru identificarea şi imobilizarea unui bărbat de 37 de ani, cunoscut cu probleme de natură psihică, care s-ar fi manifestat violent faţă de alte persoane. Bărbatul în cauză nu s-a supus somaţiilor, a incercat să fugă şi să se opună imobilizării, manifestandu-se agresiv faţă de poliţişti, pentru prinderea şi imobilizarea acestuia fiind efectuat uz de armă. Cu ocazia imobilizării, a fost efectuat uz de armă asupra bărbatului, ca urmare a faptului că acesta a încercat să foloseasca împotriva poliţiştilor un cuţit şi o şurubelniţă pe care le avea asupra sa”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările