UPDATE Un bărbat de 75 de ani din Piteşti s-a împuşcat mortal cu o armă de vânătoare. Omul era bolnav

UPDATE Un bărbat de 75 de ani din Piteşti s-a împuşcat mortal cu o armă de vânătoare. Omul era bolnav

Foto arhivă Adevărul / Daniel Guta

Un bărbat de 75 din Piteşti a fost găsit mort în apartamentul său din Piteşti. Omul s-a împuşcat cu o armă de vânătoare pe care o deţinea legal. Poliţiştii argeşeni fac cercetări în acest caz.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: În după-amiaza zilei de 17 mai, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizaţi prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit împuşcat într-un apartament dintr-un bloc de locuinţe.
 
La faţa locului a fost identificat un pensionar de 75 de ani, decedat.
 
"Din primele cercetări, efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti, împreună cu poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, rezultă că bărbatul este deţinător legal de armă de vânătoare", explică IPJ Argeş.
 

Accident sau sinucidere?

Vecinii spun că bărbatul era bolnav. Nu se ştie însă, deocamdată, dacă omul şi-a pus capăt zilelor sau a murit accidental.
 
"În continuare se desfăşoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care tragicul eveniment s-a petrecut, în cauză fiind întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti", precizează IPJ Argeş.
 

Ştirea iniţială: 

Informaţia a fost transmisă de IPJ Argeş, cu puţin timp înaintea orei 13.00.
 
"Sesizare bărbat găsit inconştient cu plagă împuşcată. Revenim cu detalii", a precizat  Biroul de presă al IPJ Argeş.    
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările