Au crezut că au scăpat după ce au prădat în două comune din Argeş, dar au fost prinşi la mai bine de un an de la isprăvi

Au crezut că au scăpat după ce au prădat în două comune din Argeş, dar au fost prinşi la mai bine de un an de la isprăvi

Foto: Facebook Poliţia Română

La un an şi două luni de la ultima lor spargere cunoscută, doi hoţi din Argeş au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, care a dispus, în cazul lor, măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Indivizii, un tânăr de 23 de ani, din Vlădeşti, şi un altul, de 27 de ani, din Stâlpeni, au la activ ai multe spargeri.
 
Cele pentru care au fost iniţial reţinuţi s-au înâmplat în cursul lunii februarie 2020.
 
"Cei în cauză ar fi pătruns, prin efracţie, în locuinţele unor persoane din localitatea Ţiţeşti, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu estimat la aproximativ 9.000 de lei. Pentru administrarea probatoriului, poliţiştii au efectuat percheziţii la locuinţele celor în cauză", precizează IPJ Argeş.
 
După administrarea probatoriului, cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă. 
 
Marţi, 13 aprilie 2021, cei doi bărbaţi reţinuţi în urma cercetărilor desfăşurate de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Oamenii legii au descoperit, între timp, că furturile din Ţiţeşti nu sunt singurele lor isprăvi penale.
 

 Au vrut televizoare LCD

 
Cei doi hoţi au dat iama şi în casele sătenilor din Stâlpeni, comuna în care locuieşte unul dintre indivizi.
 
"În continuarea cercetărilor, s-a stabilit că cei doi ar fi săvârşit şi un alt furt, dintr-o locuinţă de pe raza localităţii Stâlpeni, în data de 4 ianuarie 2020, de unde ar fi sustras alte două televizoare tip LCD.
Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale", mai precizează IPJ Argeş.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările