A murit pugilistul Constantin Florescu, cunoscut ca Rocky Floriano, singurul român campion la box în trei ţări

A murit pugilistul Constantin Florescu, cunoscut ca Rocky Floriano, singurul român campion la box în trei ţări

Constantin Florescu era stabilit de peste două decenii în Canada FOTO: arhiva personală

Constantin Florescu, singurul român campion la box în trei ţări, a murit la finalul săptămânii trecute, la Toronto, în Canada. Constantin Florescu a murit la doar 42 de ani, din cauza unui infarct.

Ştiri pe aceeaşi temă

Originar din Piteşti şi cunoscut în ring sub numele Rocky Floriano, Constantin Florescu era stabilit de peste două decenii în Canada.

Vestea morţii fostului sportiv a fost anunţată de către Alexandru Florescu, fratele său şi patronul unui cunoscut restaurant din Piteşti. 

”S-a stins din viaţă campionul meu!!! Dumnezeu să te odihnească în pace, sufletul meu!!!”, a scris Alexandru Florescu pe contul său de Facebook.

Constantin Florescu era singurul român care a obţinut titlul de campion naţional la box în trei ţări: România, Germania şi Canada. Constantin Florescu a fost boxeur profesionist în perioada 2001-2008. Iar palmaresul său a fost foarte bun: 11 victorii (dintre care opt prin KO), o remiză şi două înfrângeri.

După ce şi-a încheiat cariera, Constantin Florescu a devenit antrenor de box în Canada, pregătind mai mulţi tineri de mare viitor.

Vă mai recomandăm şi: 

Povestea pugilistului care a adus aurul mondial pentru România şi a emigrat acum 12 ani în Canada. „Nu mi-a fost greu să mă hotărăsc să plec“

Lucian Bute a plâns la retragerea din box! Ce l-a determinat să ia această decizie pe fostul campion mondial la profesionişti

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările