Gestul inexplicabil al poliţistului găsit fără viaţă într-o cameră de hotel de pe litoral. „Solicitase câteva zile libere, nu era în timpul serviciului“

Gestul inexplicabil al poliţistului găsit fără viaţă într-o cameră de hotel de pe litoral. „Solicitase câteva zile libere, nu era în timpul serviciului“

Poliţistul Ionuţ Podaru a fost găsit spânzurat într-o cameră a hotelului California din Jupiter

Poliţistul spânzurat a fost găsit de familie în seara zilei de joi, 4 iulie, într-un hotel din staţiunea Jupiter.

Ionuţ Podaru (34 de ani), ajutor de şef de post în comuna Ruginoasa (Neamţ), a fost găsit fără viaţă joi seară, 4 iulie, într-o cameră a hotelului California, din staţiunea Jupiter. 
 
El se afla pe litoral împreună cu soţia şi cei doi copii, dar şi cu alte rude. Se pare că omul legii s-ar fi certat cu soţia pe plajă, apoi s-a întors în camera de hotel şi şi-a pus capăt zilelor. În jurul orei 19.00, familia l-a găsit spânzurat şi a alertat poliţia.
 
Conform IPJ Constanţa, „în jurul orei 19.00, poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-o cameră de hotel, din staţiunea Jupiter, se află o persoană spânzurată. 
 
Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din judeţul Neamţ. Acesta a fost declarat decedat.
 
Poliţiştii constănţeni au deschis un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, conform IPJ Constanţa.
 
Comisarul şef Paul Tablan, şeful IPJ Neamţ a precizat că Ionuţ Podaru era încadrat în Poliţie de nici trei ani. Comandantul Poliţiei Judeţene a menţionat că acesta avea testele psihologice la zi şi că nu a creat nici un fel de probleme în activitatea profesională.
 
„Era angajat din sursă externă în anul 2016, iar înainte de a intra în Poliţie mai lucrase la vreo două firme cu profil agricol, ca economist, fiind absolvent de ASE. La noi era cu testările psihologice la zi, nu ştiu ce s-a întâmplat în cadrul familial. Solicitase câteva zile libere, nu era la mare în timpul serviciului“, a menţionat comisarul şef Paul Tablan. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările