Chiriaşii ANL primesc casele de Paşte

Chiriaşii ANL primesc casele de Paşte

Cele 94 de locuinţe sunt amplasate în cartierul Speranţa

Cheile de la cele 94 de apartamente din cartierul Speranţa le vor fi înmânate pietrenilor care aşteaptă o locuinţă proprie de ani buni chiar după Sărbătorile Pascale din acest an.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cele 94 de familii tinere se vor muta în casă nouă pe strada Izvoare, în blocurile H7 şi H8. Este vorba de 74 de garsoniere şi 20 de apartamente care îşi aşteaptă noii chiriaşi. „Cheile de la cele 94 de unităţi locative repartizate în luna ianuarie a acestui an vor fi înmânate noilor locatari până cel târziu la jumătatea lunii aprilie. Fiecare beneficiar va fi anunţat cu circa doua sau trei zile înainte", se arată într-un răspuns postat de reprezentanţii municipalităţii pietrene pe site-ul oficial al instituţiei.

Pietrenii care se vor muta în casă nouă după Paşte se pot considera cu adevărat norocoşi. Pe listele de aşteptare ale Primăriei se află peste 970 de pietreni care îşi doresc să obţină o locuinţă în regim ANL. Chiriile pe care trebuie să le plătească viitorii locatari se încadrează în sume care pornesc de la 45 de lei şi 75 de lei lunar.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările