Zona Velența devine tot mai atractivă, cu străzi asfaltate și locuri de parcare

Zona Velența devine tot mai atractivă, cu străzi asfaltate și locuri de parcare

Anca Ticărat are acum unde să îşi parcheze maşina

Primăria Oradea începe în acest an asfaltarea a 80 de străzi noi, o parte dintre acestea fiind în zonele Velenţa, Nufărului, Seleuş, Grigorescu, Tokai şi Gutenberg. Tot acolo vor fi amenajate zone de joacă pentru copii și locuri de parcare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primarul Ilie Bolojan s-a întâlnit marți cu orădenii care locuiesc în zona Velenţa, Seleuş, Grădinarilor, Războieni şi Dragoş Vodă. Scopul întâlnirii a fost acela de a discuta despre investiţiile pe care municipalitatea urmează să le facă în zonă, dar şi despre problemele cetăţenilor din această parte a oraşului.  Primarul le-a spus orădenilorcă urmează să se amenajeze câteva locuri de joacă pentru copii, iar rezervoarele de beton aferente Staţiilor de Hidrofor nr. 112 şi 845 şi 839 urmează să fie demolate cu scopul extinderii suprafeţei de parcare din zona străzilor Bernard Shaw, Constantin Noica şi Peneş Curcanul. Tot în acest an, acesta municipalitatea intenţionează să realizeze un drum de acces între strada Meiului şi Seleuş şi un pod peste Peţa.

Lac cu nuferi, în zona Lotus

În zona Lotus există un teren de 4 hectare, unde municipalitatea intenţionează să demareze în acest an lucrările pentru amenajarea parcului Salca, cu zone verzi, lac cu nuferi şi alte zone de agrement. S-a discutat și despre predarea spaţiilor verzi către asociaţiile de proprietari şi obligaţiile acestora privind întreţinerea lor. Astfel, până în prezent toate spaţiile verzi din preajma blocurilor de locuit au fost predate asociaţiilor de proprietari, iar municipalitatea a montat bănci de odihnă, coşuri de gunoi, platforme şi containere pentru deşeuri.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările