UPDATE VIDEO Campionatul medicilor falşi: român filmat în timp ce extrage măseaua unui consătean cu patentul

UPDATE VIDEO Campionatul medicilor falşi: român filmat în timp ce extrage măseaua unui consătean cu patentul

Foto: captura Facebook/ Adrian Bârz

În plin scandal al falşilor medici prinşi lucrând în cabinete private şi spitale din România, un filmuleţ realizat într-un sat din Bihor, cu un bărbat care extrage măseaua unui consătean cu patentul, face senzaţie pe reţelele de socializare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Intervenţia a fost realizată în curtea unei case din comuna bihoreană Căbeşti, cu pacientul stând aşezat pe banca din faţa casei, în timp ce "doctorul" îi anesteziază cu vodcă şi îi cere să deschidă gura, pentru ca, imediat după aceea, să ia un patent şi să-i extragă un dinte.

"Nici nu m-o durut", zice pacientul, pus de felcer să ia o duşcă de spirt "Mona", pentru a dezinfecta locul "operaţiei".

Filmuleţul a fost urcat pe Facebook de un beiuşean, Adrian Bârz, care îl recomandă pe felcer, pe ton de glumă, desigur, ca fiind "cel mai bun stomatolog din Ţara Beiuşului şi anume Angelo Fitz, Iancu din Căbeşti".

 

UPDATE. După apariţia ştirii pe site-ul Adevărul.ro bihoreanul din comuna Căbeşti filmat în timp ce extrage măseaua unui consătean cu patentul a fost citat telefonic pentru a se prezenta, pentru luni dimineaţa, la sediul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Bihor. Potrivit surselor publicaţiei, bărbatului nu i-a fost adusă la cunoştinţă vreo acuzaţie. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările