Vezi ce schimbări vor aduce în viața noastră cele trei Eclipse ale anului 2011

Vezi ce schimbări vor aduce în viața noastră cele trei Eclipse ale anului 2011

Soarele a fost acoperit pe trei sferturi din suprafaţă

În anul 2011 vom avea parte de o Eclipsă parțială de Soare și de două Eclipse totale de Lună. Astrologul atrage atenția că efectele eclipsei de soare care se va produce mâine, se pot resimți câțiva ani și vor fi benefice pentru nativii din zodiile Taur, Fecioară, Pești și Scorpion.   

Ştiri pe aceeaşi temă

Eclipsele sunt foarte importante în viața noastră, aducând schimbări atât în tranzite cât și în raport cu tema natală.

Ca observații generale, este bine de știut că, atunci când eclipsa face conjuncție cu Ascendentul Natal, trebuie să fim atenți la sănătate, când conjucția este cu Descendentul Natal trebuie să fim atenți la parteneriate, iar în conjuncție cu Mijlocul Cerului trebuie să fim atenți la poziția socială.

În general, Eclipsa de Lună declanșează reacții iraționale și aduce schimbări legate de emoțional, casă, familie, părinți, suflet. Această eclipsă afectează în general femeile.

Eclipsa de Soare prevestește schimbări radicale în viața publică, schimbări politice și afectează în general bărbații. În funcție de energizarea caselor astrologice (domeniile din viața noastră ) de către Eclipsa de Soare este important să cunoaștem semnul Ascendentului nostru și, să citim mai întâi horoscopul pentru Ascendent  și apoi pe cel pentru semnul în care ne-am născut.

Eclipsele sunt mult mai puternice cu o săptămână înainte și o săptămână după data la care au avut loc. Efectele Eclipsei de Lună pot dura cam două luni, în timp ce efectele Eclipsei de Soare durează între șase luni și câțiva ani, în funcție de câte minute și secunde ține eclipsa. Mai exact, numărul de ore (minute) din durata eclipsei se calculează în ani, iar numărul de secunde se calculează în luni.

  Eclipsa parțială de Soare din 4 ianuarie

Eclipsele de Soare pot afecta în exterior dându-ne frământări sufletești legate de sănătate,relaționare în iubire,afaceri,prietenii. Eclipsa de Soare în acest an este parțială și se produce în 4 ianuarie,  în Capricorn cu intensitate  maximă la București la ora 10.35, cu magnitudinea de 0,75. Soarele va fi acoperit în proporție de 67,5%.Va fi în aspect bun cu:Taur,Fecioară,Pești și Scorpion. Aspectul va fi mai puțin bun cu Berbec,Balanță,Rac și Săgetator.

  Eclipsa totală de Lună din 15 iunie

Eclipsele de Luna afectează interior la nivelul subconștientului trăirilor subtile adânc afective, a sentimentelor și emoțiilor.Prima eclipsă totală de lună are loc în data de 15 iunie în Săgetător, va dura o oră și 40 de minute. Maximul eclipsei va fi atins la ora 23.12 minute. Această eclipsă avantajează Berbecul, Leul, Vărsătorul, Balanța. Ea va fi nefavorabilă pentru Fecioară, Pești, Gemeni și Scorpion.

Eclipsa totală de Lună din 10 decembrie

A doua Eclipsă totală de Lună va avea loc în data de 10 decembrie, în Gemeni, când Luna se găsește în opoziție la 180 grade vizavi de Soare. Maximul va fi atins la ora 16.31. Această eclipsă va dura 52 minute si 16 secunde. Avantajați de acest eveniment estrologic vor fi cei născuți în semnul  Varsator,Balanță,Berbec și Leu. Eclipsa va fi nefavorabilă celor născuți în semnele, Săgetător,Taur,Fecioară și Pești.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările