Un fost primar PSD a murit la finalul votului pentru prezidenţiale. „E posibil să fi fost supărat din pricina rezultatelor“

Un fost primar PSD a murit la finalul votului pentru prezidenţiale. „E posibil să fi fost supărat din pricina rezultatelor“

Fostul primar PSD al comunei Ciumeghiu, Gheorghe Huple

Fostul primar PSD al unei comune din Bihor a murit în noaptea de duminică spre luni, 11 noiembrie, la scurt timp după aflarea rezultatelor la alegerile prezidenţiale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gheorghe Huple a suferit un atac de cord duminică noaptea,  în jurul orei 1.00, acasă, după numărarea voturilor în comunei bihorene Ciumeghiu.
 
Potrivit unor surse locale, acesta s-a întors acasă supărat de rezultatele obţinute, pe motiv că localnicii l-au preferat pe Klaus Iohannis, care a strâns 39,01% din voturi, în detrimentul Vioricăi Dăncilă, care a strâns 20,59% din voturi.  
 
În vârstă de 62 ani, Gheorghe Huple a fost membru PSD şi a condus comuna Ciumeghiu timp de 3 mandate, până în 2016. 
 
Huple era implicat în politică şi se pregătea să candideze din nou anul viitor, în tentativa de a redeveni primar al localităţii bihorene. Preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, susţine că Huple ar fi fost singurul care l-ar fi putut învinge pe actualul primar PNL.
 
Mang admite şi faptul că Huple a fost supărat de evoluţia alegerilor prezidenţiale şi de primele rezultate.
 
"Nu era bătrân, avea în jur de 60 de ani. Se poate să fi fost supărat din pricina rezultatelor de la alegeri. Am avut o discuţie ieri dimineaţă cu el şi era preocupat de alegeri. A fost primar între 2004 şi 2016 şi urma să mai candideze. Toată lumea spunea că el poate câştiga din nou primăria", a declarat luni, 11 noiembrie, preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: