Neatenţia unei frizeriţe a fost taxată cu 10.000 de lei de către inspectorii OPC

Neatenţia unei frizeriţe a fost taxată cu 10.000 de lei de către inspectorii OPC

Conducerea salonului a fost amendată cu 10.000 de lei

Deşi are o experienţă de peste 10 ani în frizerie, în urmă cu o săptămână, ghinionul a dat peste o frizeriţă de la un salon din Oradea. Din cauza neatenţiei sale, conducerea salonului a fost amendată cu 10.000 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urmă cu o săptămână, un client a intrat la salon şi a cerut un tuns. Monica Raţiu este cea care s-a ocupat de client. La un moment dat, capul aparatului de tuns cu care îl tundea pe client a căzut, astfel că bărbatul s-a trezit cu o bucată din cap tunsă zero. Nu i-a venit să creadă, mai ales că peste câteva zile urma să meargă la o nuntă.

Femeia şi-a cerut scuze, dar nu au fost suficiente pentru client. Frizeriţa i-a sugerat să-l tundă zero, dar acesta nici nu a vrut să audă. Bărbatul i-a spus că aşteaptă o despăgubire de 100 de euro. Cum frizeriţa nu a fost de acord, bărbatul a reclamat păţania la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului.

Inspectorii OPC s-au deplasat la salonul cu pricina şi au extins ancheta, astfel că în urma controlului, societatea a fost amendată cu 10.000 de lei, amenda fiind achitată în 48 de ore.

"Am primit o sesizare din partea unui orădean care a fost nemulţumit de serviciile oferite de angajata unui coafor din Oradea.  Am descoperit şi alte nereguli la societatea respectivă, cum ar fi calitatea serviciilor sau sterilizarea obiectelor de lucru.  Frizeria a fost amendată cu 10.000 de lei noi", ne-a spus Traian Bejan, directorul OPC Oradea.

Dacă nu ajunge la o înţelegere cu frizeriţa, orădeanul a anunţat că se va adresa justiţiei.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările