Miss World NexT Top Model 2022 este o româncă din Bihor FOTO

Miss World NexT Top Model 2022 este o româncă din Bihor FOTO

FOTO Arhivă personală

Miss World NexT Top Model 2022 este o româncă din judeţul Bihor. Iolanda Anamaria şi-a adjudecat anul trecut şi titlurile Miss Europa 2021 first runner up respectiv Miss Elite World – Popularitate 2021.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cea de-a XIII-a ediţie a concursului internaţional Miss World NexT Top Model 2022 s-a desfăşurat în Beirut, având înscrise 28 de concurente din Rusia, Ucraina, Grecia, Algeria, Egipt, Macedonia, Franţa, Nigeria, Bulgaria şi România.
 
Românca Iolanda Anamaria Babău, 28 ani, a fost favorita juriului la cele patru probe, adjudecându-şi titlul suprem şi nu e la prima reuşită. Anul trecut, ea a câştigat titlul de Miss Europa 2021 - first runner up şi Miss Elite World – Popularitate 2021, cu peste 20.000 de voturi online. 
 
Originară din municipiul bihorean Beiuş, Iolanda este licenţiată a Academiei de Studii Economice din Bucureşti, specializarea Relaţii Internaţionale. 
 
A fost vicepreşedinte AIESEC România şi a urmat masterul în diplomaţie. Timp de patru ani a lucrat în administraţia publică. A  fost angajată la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4, a fost Director Cabinet la Ministerul pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Comerţ, Turism şi Profesii Liberale, consilier în Ministerul Economiei şi în cel al Sănătăţii. 
În ultimul an, beiuşeanca a câştigat mai multe titluri de miss la competiţiile internaţionale. FOTO: arhiva personală
 
În paralel, a făcut modelling, având apariţii pe coperta din ianuarie 2022 în L’Officiel Arabia şi coperta revistei US Fashion, ediţia februarie 2022. 
Iolanda are contracte cu mai multe agenţii de modelling. FOTO: arhiva personală
 
În prezent, tânăra bihoreancă are propria firmă şi se ocupă de organizarea de evenimente internaţionale.
 

Vă recomandăm şi: 

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările