Loverboy de Bihor. O tânără îndrăgostită de un fost coleg de şcoală a ajuns într-un bordel din Germania

Loverboy de Bihor. O tânără îndrăgostită de un fost coleg de şcoală a ajuns într-un bordel din Germania

Norbert Murvai a câştigat aproape 40.000 euro de pe urma tinerelor exploatate. FOTO: Facebook

O tânără care s-a îndrăgostit de un fost coleg de şcoală s-a trezit vârâtă într-un bordel din Germania, descoperind că bărbatul exploata, după aceeaşi metodă, încă o tânără. Individul, Norbert Murvai, e judecat în prezent pentru trafic de persoane şi proxenetism.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii DIICOT pe numele bărbatului, povestea a început în vara anului 2011, la scurt timp după ce tânăra, proaspăt absolventă de liceu, s-a reîntâlnit cu Norbert Murvai, un vechi coleg de clasă din gimnaziu. 
 
După câteva săptămâni de relaţie, bărbatul i-a propus să-l însoţească în Hamburg, unde el urma să lucreze ca agent de pază, iar tânăra a acceptat. Cei doi au plecat din ţară pe 26 iulie 2011 şi au ajuns în Germania trei zile mai târziu. În aceeaşi zi, tânăra a rămas fără acte, iar Murvai a anunţat-o că urmează să lucreze ca prostituată într-un bordel. 
 

Sub teroare

Potrivit procurorilor, fata a fost bătută şi terorizată psihic pentru a accepta să se supună bărbatului. Ea a prestat în cluburile "Galerie" şi "The Babylon" din oraşul german unde bărbatul o însoţea până la intrare şi o aştepta la terminarea programului, toţi banii încasaţi fiind luaţi de el, motiv pentru care tânăra a ajuns să împrumute de la alte prostituate încălţări şi îmbrăcăminte ca să poată ieşi din casă. 
 
În iulie 2012, fata a reuşit să-l convingă s-o aducă acasă, în vacanţă, dar de teama proxenetului, nu l-a denunţat. Şi-a schimbat numărul de telefon şi a evitat să mai iasă în oraş, dar în scurt timp Murvai a găsit-o la noul ei loc de muncă "obligând-o prin ameninţări" să plece din nou cu el în Germania. 
 
În Hamburg, fata s-a trezit cazată într-o cameră de hotel cu o altă orădeancă, despre care a aflat că şi ea era "iubita" aceluiaşi Murvai, încă din 2008, având împreună o fetiţă. Fusese scoasă din ţară la începutul anului 2011, pe când avea 17 ani, şi pentru că legea germană nu permitea să lucreze ca prostituată decât după 18 ani, a prestat în prima fază, fără forme legale, într-un salon de masaj erotic, până a aflat că era însărcinată. Rămas fără venituri, Murvai şi-a căutat, atunci, o nouă „iubită” pe care s-o exploateze. 
 

"Îţi rup nasul"

Murvai a ajuns în atenţia DIICOT abia în iulie 2014, când cea de a două iubită a sa a reuşit să scape, din nou, şi să se întoarcă acasă, unde l-a denunţat. În timpul investigaţiilor, bărbatul a încercat să o determine în mai multe rânduri să-şi retragă declaraţiile, inclusiv cu ameninţări. "Primeşti 4 zile să mă cauţi. Aceasta e o poruncă!", "Eu dacă te caut îţi rup nasul", sunt doar câteva dintre mesajele ajunse la anchetatori, care au descoperit că bărbatul a câştigat aproape 40.000 euro de pe urma celor două tinere exploatate. 
 
Ce a făcut cu banii? "Inculpatul a declarat i-a cheltuit pe consumul de etnobotanice, jocuri de noroc şi plata unor prostituate, dar şi că şi-a achiziţionat un autoturism marca BMW", se precizează în rechizitoriu.
 
Cazul a ajuns în faţa judecătorilor după 3 ani, iar procesul, început la Tribunalul Bihor, s-a dezbătut în şedinţă secretă până în vara acestui an, pe 12 august, când Murvai a fost condamnat la 5 ani de detenţie şi confiscarea banilor obţinuţi de pe urma victimelor. Sentinţa nu e definitivă, procesul urmând să continue la Curtea de Apel Oradea.
 

Vă recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările