VIDEO-FOTO Flori în gropi. Şoferii care au protestat pe DN 76 au plantat panseluţe în craterele din şosea

VIDEO-FOTO Flori în gropi. Şoferii care au protestat pe DN 76 au plantat panseluţe în craterele din şosea

Peste 300 de şoferi au luat parte la marşul de protest organizat pe Drumul Naţional 76, drum care leagă Oradea de Deva. Pe ruta Pocola-Răbăgani şi retur şoferii au claxonat, au plantat panseluţe în gropile adânci din şosea, iar prin aceste acţiuni au încercat să atragă atenţia, celor pe care i-au ales, cu privire la starea deplorabilă a drumului.

Ştiri pe aceeaşi temă

În jurul orei 16.00 şoferii au început să se adune în parcarea unei benzinării din localitatea Pocola, după care, în jurul orei 16.30 s-au încolonat şi au pornit spre Răbăgani.

O parte dintre şoferi au purtat veste refletorizante, iar coloana de maşini s-a întins pe aproape 5 kilometri. Şoferii au mers cu 15-20 de kilometri pe oră şi au lăsat între autoturisme distanţă astfel încât ceilalţi participanţi la trafic să-i poată depăşi. În jurul orei 18.00 coloana a ajuns în satul Brăteşti din comuna Răbăgani, de unde protestatarii au pornit spre Pocola

“După mai multe drumuri pe care le-au avut de făcut între Beiuş şi Oradea am ales să organizez acest proces. Suntem complet izolaţi, mai ales că această şosea este singura cale de acces spre Oradea, iar starea ei este una deplorabilă. Nu putem vorbi despre drum european, mai repede despre unul comunal, un drum pentru care plătim taxe şi accize, un drum pe care ne rupem maşinile” a afirmat declarat Kovacs Zoltan, unul dintre organizatorii protestului.

Protestatarii au lansat invitaţii pentru conducătorii judeţului, prefectul Claudiu Pop sau preşedintele Consiliului Judeţean, Cornel Popa să li se alăture protestului, dar niciunul nu a dat curs invitaţiei.În timpul marşului protestatarii au sădit în gropile de pe şosea panseluţe multicolore.

Pe tot parcursul marşului mai multe echipaje de la Poliţie au supravegheat coloana.

Citeşte şi:

Sute de şoferi vor protesta pe Drumul Naţional 76 Oradea-Deva

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările