Divorțul lui Tokes Laszlo: Căsătoria fostului episcop cu Tokes Edith s-a desfăcut din culpă comună

Divorțul lui Tokes Laszlo:  Căsătoria fostului episcop cu Tokes Edith s-a desfăcut din culpă comună

Soţii Tokes

Judecătoria Oradea s-a pronunțat miercuri în procesul de divorț al soților Laszlo Tokeș și Tokes Edith. Căsătoria celor doi este desfăcută din culpă comună și nu din culpa exlcusivă a soțului, așa cum a cerut Edith Laszlo. Avocații se abțin de la comentarii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Judecătoria Oradea s-a pronunțat miercuri în procesul de divorț al soților Edith și Laszlo Tokes. Căsătoria celor doi a fost desfăcută din culpă comună, și nu din culpa exclusivă a soțului, așa cum a cerut Tokes Edith. Instanța a mai decis că Edith va purta de acum înainte numele de fată, adică Joo. Avocatul lui Edith Tokes, Kovacs Zsolt, a refuzat să facă orice comentariu asupra sentinței judecătorești. „Nu am verificat încă sentința, o voi face mâine dimineața. Oricum nu vreau să fac nicio declarație. Mă voi consulta cu clienta mea și vom vedea ce avem de făcut în continuare", a spus avocatul.
Divorțul a fost cerut de soția europarlamentarului în data de 23 martie 2010. Ea a cerut instanței să pronunțe sentința din vina exclusivă a lui Laszlo Tokes, pe care-l acuza de infidelitate.  Divorțul celor doi trebuia să se pronunțe în data de 10 februarie anul curent.  Termenul s-a amânat pentru că avocatul Kovacs a adus noi dovezi instanței. „Am depus documente noi, ca probe în cauză. Acestea fac referire la infidelităţi şi proaste tratamente", a declarat atunci pentru Adevărul de Seară Oradea,  Zsolt Kovacs, refuzând tot odată să dea detalii despre aceste probe.

Infidelităţile pastorului Laszlo Tökès


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările