Cruzime fără margini: câine împuşcat în cap chiar lângă casa proprietarilor. „Să mori în chin!“

Cruzime fără margini: câine împuşcat în cap chiar lângă casa proprietarilor. „Să mori în chin!“

Câinele unei familii din Bihor a fost împuşcat cu cruzime în cap, la câteva sute de metri de locuinţă, pe propriul lor teren, poliţiştii declanşând deja o anchetă în acest caz.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit proprietarului căţelului, care a postat întreaga poveste pe Facebook, patrupedul a fost împuşcat în cap sâmbătă, la circa 100 de metri de casă, şi se întreabă cum ar fi fost dacă glonţul ar fi lovit o persoană, în condiţiile în care în zonă era ceaţă densă.
 
Câinele Rocky era un metis tânăr crescut în apartament, vaccinat, deparazitat şi microcipat, iar proprietarul îl lăsase, împreună cu o căţeluşă, la părinţii săi, el fiind plecat la muncă în Belgia, unde locuieşte cu chirie într-un apartament foarte mic. 
 
Sâmbătă, în jurul orei 15.00, era în curte, iar o oră mai târziu, familia a auzit împuşcături, motiv pentru care a ieşit să vadă ce se întâmplă. Căţelul a fost găsit împuşcat în cap, la circa 100 de metri distanţă de casă, pe un teren agricol, neîmprejmuit.


Proprietarul bănuieşte că patrupedul a căzut victima unor vânători care ieşiseră la o partidă în căutare de fazani.

Cazul a intrat acum în atenţia poliţiştilor care au început verificările pentru uz de armă fără drept, cadavrul patrupedului fiind transportat la Direcţia Sanitar-Veterinară, pentru necropsie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: