VIDEO Deputat PSD prins de mulţimea furioasă după mitingul lui Dragnea la Iaşi. Parlamentarul a încercat să lovească un om care i-a strigat „slugă proastă!“

VIDEO Deputat PSD prins de mulţimea furioasă după mitingul lui Dragnea la Iaşi. Parlamentarul a încercat să lovească un om care i-a strigat „slugă proastă!“

Vasile Cîtea (centru) este deputat PSD de Iaşi

Deputatul PSD Vasile Cîtea, fost boxer, a fost admonestat de mai mulţi cetăţeni pe o stradă din centrul Iaşiului la sfârşitul mitingului electoral organizat în capitala Moldovei de Liviu Dragnea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deputaţii PSD Vasile Cîtea şi Tudor Ciuhodaru, ultimul candidat la alegerile europarlamentare, au încercat să se îndepărteze de esplanada din faţa Teatrului Luceafărul, imediat după mitingul electoral organizat de social-democraţi la Iaşi, în cursul zilei de sâmbătă, 20 aprilie.

Cei doi au fost ajunşi din urmă de mai mulţi protestatari care le-au reproşat pe un ton tăios ineficienţa politică. Ciuhodaru a reuşit să se strecoare pe trecerea de pietoni, pe ultimele secunde de verde de la semafor. Vasile Cîtea, fost boxer, a rămas în urmă, în mijlocul contestatarilor.

A urmat un dialog foarte aprins, presărat cu înjurături în ambele tabere:

„Jegoşilor! (...) V-aţi tuns toţi aşa ca puşcăriaşii”, au strigat protestatarii.

„De ce plecaţi ca nişte şobolani?”, a mai fost întrebat Cîtea.

„Suntem cu voi, ce am furat eu? Ce ţi-am luat eu ţie?”, a replicat Cîtea.

„Băi, slugă proastă”, i-a strigat alt om din mulţime, căruia parlamentarul i-a răspuns „Du-te-n morţii mă-tii!” şi a încercat să-l lovească.

„Ce aţi făcut pentru Moldova? La puşcărie!”, au spus alţi manifestanţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările