VIDEO Declaraţia de dragoste pentru Iohannis, cu potenţial de viral, a unui bulibaşă: „Unităţile care s-a desfiinţat să bagă tineretul la loc de muncă“

VIDEO Declaraţia de dragoste pentru Iohannis, cu potenţial de viral, a unui bulibaşă: „Unităţile care s-a desfiinţat să bagă tineretul la loc de muncă“

Dragoş Stănescu este bulibaşă în comuna Zanea FOTO Captură Tele M

Înainte de alegerile prezidenţiale reprezentanţii comunităţilor de romi de la Ciurea, una dintre cele mai importante de acest fel din ţară, declarau că vor vota cu PSD, deoarece acest partid a restituit ţiganilor aurul. Imediat după alegeri, romii susţin că au votat cu Iohannis.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dragoş Stănescu, bulibaşa comunităţii ţigăneşti de la Zanea, comuna Ciurea, a avut un discurs savuros după anunţarea rezultatelor alegerilor prezidenţiale. 
 
Acesta a declarat că a votat cu Klaus Iohannis, susţinând că "este tânăr şi puternic." Totodată, bulibaşa a oferit şi soluţii pentru creşterea economiei naţionale. 
 
"L-am votat pentru că-i un om tânăr, şi-un om puternic. Că ţara noastră a fost gâtuită de Ceaşescu şi suntem România liberă. Ce înseamnă România liberă? Pentru muncitori, să aibă un loc de muncă orişiunde. Unităţile ăstea care s-a desfiinţat şi nu mai are loc de muncă să bagă tot tineretul la loc de muncă că nenorocirea care se întâmplă în România se întâmplă din cauza că la noi în România nu este bani!", a spus acesta, pentru postul Tele M. 
Înainte de alegeri, liderul comunităţii de la Ciurea declara că va sfătui toţi membrii comunităţii să voteze cu PSD.  Bulibaşa Ferdinand Stănescu a răspuns răspicat întrebării adresate de reporterii „Adevărul“: „Votăm cu cei care ne-au dat aurul înapoi, aşa cum am votat şi până acum! “. E vorba de PSD, partid sub guvernarea căruia, în 2002, a fost adoptată legea privind restituirea aurului confiscat de comunişti de la romi. Pe lângă recunoştinţa restituirii bijuteriilor, Ferdinand Stănescu mai are un motiv pentru care, spune el, îşi va sfătui membrii comunităţii să voteze cu „PDSR-ul“ (formaţiune politică care s-a transformat, ulterior, în PSD), după cum s-a exprimat el:
 
„Vrem o schimbare. Nu e corect ce s-a întâmplat în ultimii ani, noi nu am fost mulţumiţi. Cum îşi ridica cineva o vilă, cum veneau mascaţii şi îl lua la întrebări. Nu mai vrem atâtea percheziţii şi arestări, am fost hărţuiţi sub regimul Băsescu“, a încheiat bulibaşa de la Ciurea. Acesta a estimat că, în Moldova, sub oblăduirea sa, s-ar afla peste 10.000 de ţigani cu drept de vot. 
 
Vă mai recomandăm:

EXCLUSIV Klaus Iohannis. Secretele neamţului care vrea să fie preşedintele României. Klaus Werner Iohannis este primul personaj prezentat în detaliu, din seria candidaţilor la preşedinţia României, în cadrul campaniei „Alege preşedintele”, pe care ziarul „Adevărul” o demarează astăzi atât în ediţia tipărită, cât şi în cea online, pe www.adevarul.ro.

Elena Udrea: de la copila care sărea gardul vecinilor ca să fure roşii la cursa pentru CotroceniElena Gabriela Udrea, cel de-al treilea candidat prezentat de „Adevărul“ în campania „Alege preşedintele!“, a ajuns în această cursă după un deceniu pe scena publică a ţării. În zece ani, cea care şi-a primit eticheta de „Blonda de la Cotroceni“ a stârnit multe controverse, ambiţii, dar şi războaie în politica românească.

Portretul lui Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale: păcatele şi virtuţile „micului Titulescu“. Premierul Victor Ponta, cel mai bine cotat candidat din cursa prezidenţială din noiembrie, a abandonat cariera juridică pentru a avea  un parcurs fulminant pe scena politică. „Adevărul“ a făcut o radiografie a vieţii premierului, aşa cum a fost, cu bune şi cu rele.

Monica Macovei, „Doamna de Fier“ care atacă fotoliul de la Cotroceni. În pragul celei mai dure competiţii electorale, „Adevărul“ vă propune astăzi să faceţi cunoştinţă cu Monica Macovei, un candidat atipic la alegerile prezidenţiale din 2014.

Alegeri prezidenţiale 2014. A lăsat autonomia pentru toată România: Kelemen Hunor, maghiarul care vrea la cârma ţării noastre. A intrat în tumultuoasa campanie a alegerilor prezidenţiale 2014, din start, cu un aşa-zis „neajuns“: este maghiar. Maghiar în România. Cu toate acestea, crede în şansele sale, crede în faptul că există români care vor pune ştampila în dreptul numelui său, crede că poate schimba ceva în bine în ţara în care trăieşte.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: