Un bebeluş de 11 luni a luat foc după ce părinţii l-au lăsat lângă sobă pentru a se încălzi. Micuţul a suferit arsuri grave pe o treime din trup

Un bebeluş de 11 luni a luat foc după ce părinţii l-au lăsat lângă sobă pentru a se încălzi. Micuţul a suferit arsuri grave pe o treime din trup

Copilul a fost preluat de o ambulanţă şi dus la spital FOTO Arhivă

Un caz de o gravitate extremă a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, 15 decembrie, în localitatea Vâlcele, judeţul Iaşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un copil de doar 11 luni a fost preluat de un echipaj al Ambulanţei şi transportat direct în sala de operaţii după ce a fost victima unui accident cumplit. 

Bebeluşul a fost lăsat de părinţi aproape de plita sobei ce încălzea locuinţa, fiind acoperit într-o pătură. Se pare că părinţii l-au lăsat în acel loc pentru ca micuţul să nu sufere de frig. La un moment dat, jarul din plită a sărit pe pătura ce-l înconjura pe bebeluş. Materialul s-a aprins şi i-a cauzat răni foarte grave micuţului. 

Medicii l-au găsit cu arsuri de gradul 2 şi 3 pe 30% din corp. La ora redactării acestei ştiri medicii de la Spitalul Sfânta Maria din Iaşi continuau operaţia micuţului, nefiind informaţii certe cu privire la şansele sale de supravieţuire. 

Cazul a intrat în vizorul reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi care au demarat o investigaţie. 

Vom reveni!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările