Traficanţii de droguri Los Angeles zis Hanubis, Mc Donald’s zis Marvel, Barcelona şi Marcelone, trimişi în judecată. Clienţii erau liceeni din Iaşi

Traficanţii de droguri Los Angeles zis Hanubis, Mc Donald’s zis Marvel, Barcelona şi Marcelone, trimişi în judecată. Clienţii erau liceeni din Iaşi

FOTO ziaruldeiasi.ro

Un grup de 11 inculpaţi vor fi judecaţi pentru trafic de droguri, clienţi fiind liceeni din zona colegiilor din Copou, municipiul Iaşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mai mulţi traficanţi de droguri din Iaşi au fost trimişi în judecată. Este vorba despre 11 inculpaţi în dosarul referitor la constituirea unui grup infracţional organizat.  

Aceştia au fost reţinuţi pe 5 martie, în urma unor descinderi făcute în mai multe zone din Iaşi de către poliţiştii de la serviciul Antidrog şi procurorii DIICOT, ajutaţi de jandarmi din Bacău şi poliţişti din Vaslui.
 
Printre cele 11 persoane care au fost trimise acum în judecată se numără Los Angeles zis Hanubis, Mc Donald’s zis Marvel, Barcelona şi Marcelone Balan, Ionuţ şi Mădălina Hoţoi şi alte cinci persoane inculpate în dosar. 
 
Grupul este suspectat de comiterea a numeroase furturi, dar şi de vânzarea de produse entobotanice către elevi de liceu. La percheziţii, anchetatorii au găsit droguri până şi în scutecele copiilor sau în lenjeria intimă a femeilor.
 
„În urma percheziţiilor au fost descoperite importante cantităţi de substanţe psihoactive care ar fi fost folosite la prepararea substanţelor cu efecte psihoactive, precum şi produse preparate care ar fi fost pregătite în scopul comercializării către consumatorii de pe raza municipiului Iaşi“, precizau la acea dată oamenii legii. 
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările