Test de cultură generală despre capitale din America. Unde îşi are capitala statul Trinidad Tobago

Test de cultură generală despre capitale din America. Unde îşi are capitala statul Trinidad Tobago

Trinidad Tobago, un stat mic din America cu peisaje feerice FOTO Adevărul

Vă prezentăm un test de cultură generală despre capitale ale unor state situate în continentele americane. Ne puteţi scrie la secţiunea de comentarii câte dintre răspunsuri aţi ştiut.

Ştiri pe aceeaşi temă

1. Care este capitala statului Peru?
a) Lima 
b) Managua 
c) Quito 

2. Care este capitala statului Costa Rica?
a) Havana 
b) San Jose 
c) Cocos 

3. Care este capitala statului Honduras?
a) Fonseca
b) La Paz 
c) Tegucigalpa

4. Care este capitala statului Bolivia?
a) Santa Cruz 
b) La Paz 
c) Cordoba 

5. Care este capitala statului Guyana?
a) Georgetown
b) Roraima 
c) Guyana 

6. Care este capitala statului Surinam?
a) Paramaribo
b) Maroni 
c) Corantyne

7. Care este capitala statului Uruguay 
a) Rio de la Plata 
b) Rivera
c) Montevideo 

8. Care este capitala statului Venezuela?
a) Maracaibo 
b) Caracas
c) Barinas 

9. Care este capitala statului Trinidad Tobago 
a) Port of Spain 
b) San Fernando 
c) Tobago 

10. Care este capitala SUA?
a) New York 
b) Los Angeles 
c) Washington 

Răspunsuri corecte: 1 – a, 2 – b, 3 – c, 4 – b, 5 – a, 6 – a,  7 – c, 8 – b, 9 – a, 10 – c. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: