Tânărul american care pronunţă cuvinte româneşti pe TikTok. Ce cuvinte i-au dat bătăi de cap - VIDEO

Tânărul american care pronunţă cuvinte româneşti pe TikTok. Ce cuvinte i-au dat bătăi de cap - VIDEO

FOTO TikTok/ @devaughnreese

Tânărul a făcut o serie întreagă de materiale video în care încearcă să pronunţe cuvinte româneşti. Materialele video de pe TikTok au devenit virale, iar românii i-au lăsat sute de comentarii tânărului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Străinii spun adesea că româna e o limbă dificilă, imposibilă chiar, cu toate nuanţele ei şi gramatica care dă fiori. Cu toate acestea, există şi străini care încearcă să pronunţe măcar câteva cuvinte în limba română. Este şi cazul unui tânăr american foarte cunoscut pe TikTok, cea mai populară reţea socială printre adolescenţi. 
 
Tânărul a făcut o serie întreagă de materiale video pe care le-a urcat pe TikTok şi în care încearcă să propunţe cuvinte în diferite limbi, inclusiv în limba română. 
 
Apă, iunie, douăsprezece şi autoînsămânţările sunt doar câteva dintre cuvintele româneşti pe care a încercat tânărul să le pronunţe, cu ajutorul Google Translate. 
 
Materialele video au devenit virale, iar românii i-au lăsat sute de comentarii tânărului, unele chiar de încurajare. „Nici eu nu pot pronunţa autoînsămânţările, deci e ok”, se arată într-un comentariu. 
 
Au fost şi comentarii ceva mai amuzante:  „Vorbeşte mai bine decât Dăncilă”, scrie Ana. 
 
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările