Preot celebru implicat în campania referendumului, victima unor acte de huliganism. Vandalii au desenat organe genitale pe maşina soţiei

Preot celebru implicat în campania referendumului, victima unor acte de huliganism. Vandalii au desenat organe genitale pe maşina soţiei

Maşina preotului a fost vandalizată FOTO Adevărul

Preotul ieşean Dan Damaschin susţine că maşina sa şi a soţiei au fost vandalizate în seara zilei de sâmbătă, 6 octombrie. În ultima săptămână, Damaschin a avut o campanie susţinută de promovare a referendumului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dan Damaschin a organizat în ultimele zile mai multe sesiuni live pe pagina personală de Facebook. Seară de seară, preotul a invitat persoane susţinătoare ale referendumului şi au militat pentru participarea la vot.

În această seară, prin intermediul unei transmisiuni în direct pe pagina de pe reţeaua socială, preotul a relatat că maşinile familiei ar fi fost vandalizate. El a prezentat şi imagini cu vehiculul soţiei, pe care huliganii au desenat cu vopsea de tip graffiti un penis.

Părintele a mai spus că a anunţat Poliţia şi a îndemnat, totodată, oamenii să meargă la vot, lăsând să se înţeleagă, chiar dacă nu explicit, că persoanele care au vandalizat maşina ar putea fi susţinătoare ale comunităţii LGTB. „Mâine toată România la vot”, a spus preotul în filmul transmis live.

Contactat de „Adevărul”, preotul a precizat că incidentul s-a petrecut după lăsarea serii. La ora redactării acestei ştiri Poliţia încă nu ajunsese la faţa locului, identitatea huliganului nefiind cunoscută.

Damaschin este unul dintre cei mai cunoscuşi preoţi din Iaşi, motiv pentru care şi audienţa paginii sale de Facebook este una ridicată. 

El şi-a câştigat notorietatea prin acţiuni umanitare pe care le-a derulat în Iaşi, beneficiari fiind, în special, copiii săraci.

Vedeţi aici transmisiunea video a preotului Damaschin

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările