Patru elicoptere ucrainene au aterizat pe Aeroportul Iaşi. Precizările MApN VIDEO

Patru elicoptere ucrainene au aterizat pe Aeroportul Iaşi. Precizările MApN VIDEO

Captură video aloiasi.ro

Ministerul Apărării Naţionale a făcut precizări în ceea ce priveşte cele patru elicoptere ucrainene care au survolat marţi, 8 martie 2022, teritoriul României.

Ştiri pe aceeaşi temă

Patru elicoptere ucrainene au aterizat pe Aeroportul Iaşi marţi, 8 martie 2022, pentru o escală tehnică, având destinaţia finală oraşul Ghimbav, din judeţul Braşov.
 
„Autorităţile ucrainene au solicitat părţii române aprobări diplomatice de survol cu destinaţia finală Ghimbav, jud. Braşov, pentru un număr de 4 elicoptere, în scopul efectuării operaţiunilor de mentenanţă la Airbus Helicopters România, potrivit contractelor în vigoare. 

Aeronavele în discuţie sunt configurate pentru executarea misiunilor civile, nefiind înarmate. 

Pentru aceste elicoptere au fost depuse astăzi, 8 martie, planuri de zbor în sistemul de trafic aerian civil, aeronavele aterizând deja pe aerodromul Iaşi, pentru escală tehnică, urmând să îşi continue deplasarea către destinaţia finală”, transmite Ministerul Apărării Naţionale. 
  

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Bumerangul războiului: Cât de profitabilă este pentru Rusia explozia preţurilor produselor energetice din ultimele 12 zile

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările