Părinţii se certau, iar copilul a pus mâna pe telefon şi a sunat la 112. Apelul a pus pe jar Poliţia şi STS Iaşi

Părinţii se certau, iar copilul a pus mâna pe telefon şi a sunat la 112. Apelul a pus pe jar Poliţia şi STS Iaşi

FOTO totuldespremame.ro

Mama copilului a recunoscut că a avut loc o ceartă în familie, dar a spus că îşi rezervă dreptul de a depune plângere penală pentru violenţă în familie. De asemenea, refuză emiterea unui ordin de protecţie provizoriu. Verificările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii ieşeni au fost în alertă marţi, 2 februarie, în urma unui apel la 112, care ar fi anunţat o posibilă crimă. Oamenii legii au auzit în timpul apelului mai multe ţipete şi o voce care striga: ”Ajutor, ne omoară, ne omoară!”. 
 
În urma apelului, poliţiştii ieşeni au demarat verificările şi investigaţiile.
 
Astfel, în baza verificărilor, poliţiştii au fost identificat apelantul: copilul femeii de 37 ani, a cărei voce s-a auzit în timpul apelului. 
 
Atât femeia cât şi soţul acesteia au fost găsiţi de poliţişti acasă şi conduşi la sediul poliţiei. 
 
Aceasta le-a declarat poliţiştilor că între ea şi bărbat a avut loc o ceartă şi că îşi rezervă dreptul de a depune plângere penală pentru violenţă în familie. De asemenea, refuză emiterea unui ordin de protecţie provizoriu.
 
„Precizăm că nu au mai fost primite plângeri din partea femeii sau sesizări prin SNUAU 112 privind conflicte intrafamiliale. Verificările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt”, spun poliţiştii ieşeni.
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările