Moartea misterioasă a unui tânăr din Iaşi. Un IT-ist a fost găsit mort în apartamentul pe care abia îl închiriase

Moartea misterioasă a unui tânăr din Iaşi. Un IT-ist a fost
găsit mort în apartamentul pe care abia îl închiriase

Vlad Adrian Iacobeţ FOTO Facebook

Un tânăr de 24 de ani a fost găsit mort într-un complex imobiliar nou din Iaşi. Principala bănuiala a anchetatorilor e că băiatul s-ar fi sinucis.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vlad Adrian Iacobeţ a fost dat dispărut la finele săptămânii trecute, de către o rudă din judeţul Bacău. Tânărul era originar din acest judeţ însă lucra de mai multă vreme în Iaşi.

Oamenii legii au intensificat luni căutările şi au aflat că Vlad închiriase un apartament într-un complex de blocuri nou din zona Metalurgie. La faţa locului, poliţiştii au găsit uşa încuiată şi au fost nevoiţi să o spargă.

După ce au descins în locuinţă, anchetatorii au descoperit că tânărul era mort, fiind strangulat cu o cravată. Din acest motiv, cea mai plauzibilă variantă este cea că Vlad Iacobeţ şi-a pus capăt zilelor. Tânărul lucra în domeniul IT.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Până la acest moment nu sunt cunoscute motivele care ar fi putut să îl îndemne pe tânăr să comită acest gest extrem.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: