Jaful anului. Un bărbat s-a deghizat în femeie şi a „agăţat” un petrecăreţ dintr-un bar. Ce a păţit travestitul

Jaful anului. Un bărbat s-a deghizat în femeie şi a „agăţat” un petrecăreţ dintr-un bar. Ce a păţit travestitul

Inculpatul seamănă cu o femeie, reuşind să păcălească un alt ieşean FOTO Observator TV

Un tânăr de 19 ani din Iaşi a reuşit să convingă un bărbat de 46 de ani că este femeie. „Agăţat” dintr-un bar de travestit, păgubitul a rămas fără bani şi bijuterii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au reuşit să identifice travestitul după aproximativ o săptămână de la data comiterii faptei. Ieşeanul de 19 ani a petrecut 24 de ore în spatele gratiilor, însă a fost eliberat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, care au dispus cercetarea sa sub control judiciar.

Potrivit informaţiilor oferite de poliţişti, fapta a avut loc în data de 29 august, atunci când tâlharul, deghizat în femeie, a „agăţat” într-un bar victima.

„Tânărul ar fi invitat, în locuinţa sa, un bărbat de 46 de ani, din municipiul Iaşi, pe care l-ar fi deposedat de un lanţ din aur cu medalion, 1.075 de lei şi 150 de euro. În momentul în care ar fi fost comisă fapta, persoana vătămată ar fi fost dată afară din locuinţă de o cunoştinţă a tânărului”, au precizat poliţiştii.

Aceştia au mai arătat că prejudiciul provocat de bărbat a fost de 4.000 de lei, însă a fost recuperat şi predat persoane vătămate. Dus la audieri, travestitul a refuzat să ofere detalii presei despre fapta sa. 

El ar mai fi comis fapte penale şi în trecut, iar oamenii legii încearcă să afle dacă nu mai are şi alte victimei pe care le-a păcălit prin aceeaşi metodă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: