Iohannis, la Iaşi: „Actualii guvernanţi periclitează viitorul ţării printr-o avalanşă de măsuri cu efecte care se arată dezastruoase“

Iohannis, la Iaşi: „Actualii guvernanţi 
periclitează viitorul ţării printr-o avalanşă de măsuri cu efecte care 
se arată dezastruoase“

FOTO Inquam/ George Calin

Preşedintele Iohannis a declarat la Iaşi că la 160 de ani de la Unirea Principatelor Române, „guvernanţii au preferat o hărmălaie populistă şi o jalnică ţopăială legislativă şi administrativă“, în loc să fie uniţi. „Actualii guvernanţi periclitează viitorul ţării printr-o avalanşă de măsuri cu efecte care se arată dezastruoase. România nu merită asemenea politicieni lipsiţi de responsabilitate faţă de ţară", a afirmat Iohannis.

Din păcate, la 160 de ani de la momentul pe care îl sărbătorim astăzi, în locul unirii în jurul interesului naţional şi al integrării depline în Europa, guvernanţii au preferat o hărmălaie populistă şi o jalnică ţopăială legislativă şi administrativă. În locul unei viziuni coerente, care să asigure României o dezvoltare sustenabilă, actualii guvernanţi periclitează viitorul ţării printr-o avalanşă de măsuri cu efecte care se arată dezastruoase. România nu merită asemenea politicieni lipsiţi de responsabilitate faţă de ţară", a afirmat Klaus Iohannis, miercuri, la Iaşi, la la evenimentul organizat cu prilejul declarării Municipiului Iaşi „Capitală Istorică a României", la Palatul Culturii din Iaşi.

El a adăugat că Iaşiul nu merită să ajungă un oraş "al investiţiilor mereu promise şi amânate".

"Nici Iaşiul, cu moştenirea sa istorică, nu merită să ajungă un oraş al investiţiilor mereu promise şi amânate, mai ales că vorbim despre proiecte vitale, precum autostrada ori spitalul regional. Unirea din urmă cu 160 de ani ne obligă să facem totul pentru a reda speranţa românilor într-un viitor în care ţara să fie bine guvernată, iar cetăţenii respectaţi", a spus Iohannis.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările