Ieşenca amendată pentru că ţipa la bătaia soţului a învins poliţiştii în instanţă

Ieşenca amendată pentru că ţipa la bătaia soţului a învins poliţiştii în instanţă

Elena Miron a făcut plângere împotriva procesului-verbal de contravenţie

Elena Miron (41 de ani) din comuna Ţigănaşi a scăpat de amenda aplicată pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Ieşeanca a fost sancţionată, în septembrie 2011, după ce a primit o bătaie soră cu moartea de la soţul său.

Ştiri pe aceeaşi temă

Judecătoria Iaşi a anulat amenda aplicată Elenei Miron de poliţiştii din comuna Popricani. Instanţa a admis plângerea ieşencei împotriva procesului verbal de contravenţie prin care a fost sancţionată cu 100 de lei. Sentinţa este definitivă

În septembrie 2011, Elena Miron a fost bătut de soţ cu furca. Femeia a chemat Poliţia, dar oamenii legii au amendat-o şi pe ea pentru că ar fi făcut scandal.

Citiţi şi:

EXCLUSIV Amendată că ţipa la bătaia soţului

"Am reuşit să ies în drum şi am sunat la 112. Au venit poliţiştii din comuna Popricani. Eu eram plină de sânge, iar ei râdeau. Au scris un proces-verbal şi m-au pus să-l semnez", a povestit femeia, anul trecut, pentru "Adevărul".Poliţiştii l-au sancţionat şi pe soţul Elenei Miron cu 200 de lei.

Ieşeanca a făcut plângere pentru lovire şi  a decis să divorţeze. Următorul termen al procesului de divorţ este pe 21 februarie.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla ştiri din Capitala Moldovei

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările