Iaşi: A tras cu pistolul într-un agent de pază după ce a pierdut la jocurile de noroc

Iaşi: A tras cu pistolul într-un agent de pază după ce a pierdut la jocurile de noroc

Cornel Lazăr a fost dus de poliţişti la Tribunal

Cornel Lazăr (21 de ani) a fost reţinut ieri de procurori pentru tulburarea liniştii publice şi ultraj contra bunelor moravuri. În urmă cu câteva minute tânărul a fost dus de oamenii legii la instanţă cu propunere de arestare preventivă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cornel Lazăr ar fi pierdut ieri 1.500 de lei la aparatele de jocuri de noroc dintr-un bar de pe Sfântu Lazăr. Iritat tânărul a început să lovească în aparate, ceea ce i-a făcut pe angajaţii localului să cheme o firmă de pază.

Lazăr a ieşit pentru câteva minute din bar şi s-a întors cu un pistol cu gaze. După ce a ameninţat şi a înjurat a tras cu pistolul într-un agent de pază, care din fericire nu a fost rănit. Tânărul a fost imobilizat de angajaţii firmei şi a fost anunţată Poliţia.

„Clienţii barului, în număr de 6-7 persoane, au părăsit în grabă barul , activitatea infracţională a inculpatului provocându-le o stare de temere", a declarat procurorul Nadia Albu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. Lazăr a mai fost condamnat la un an şi opt luni de închisoare pentru tâlhărie.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările