Femeie cu probleme psihice, violată simultan de doi bărbaţi. Explicaţia halucinantă a infractorilor: şi alţii au făcut la fel

Femeie cu probleme psihice, violată simultan de doi bărbaţi. Explicaţia halucinantă a infractorilor: şi alţii au făcut la fel

Violatorii au recunoscut faptele

Doi tineri din iaşi au fost condamnaţi la câte 8 ani şi 8 luni de închisoare cu executare fiind găsiţi vinovaţi de viol. Ignat şi Constantin Luca, de 26, respectiv 24 de ani, au abuzat sexual de o femeie de 55 de ani, cu probleme psihice.

Violul a avut loc în dimineaţa zilei de 21 aprilie, după ora 4.00. Cei doi tineri au consumat alcool la locuinţa unui prieten şi, după petrecere, au decis să meargă la casa unei femei de 55 de ani despre care ştiau că are probleme psihice şi locuieşte singură. Mai mult, la audieri, cei doi au spus că au mers la acea victimă deoarece ştiau că, de-a lungul anilor, femeia ar mai fi fost violată şi de alţi bărbaţi. 

După ce au intrat în casa femeii, indivizii au dezbrăcat-o şi au ameninţat-o cu moartea. De asemenea, i-ar fi spus că dacă se împotriveşte violului vor chema alţi 6 bărbaţi să o violeze. Ulterior, Ignat şi Luca au întreţinut separat, dar şi concomitent, raporturi sexuale cu victima. După ce au umilit victima, cei doi au plecat, femeia povestind unei rude prin ce a a trecut. Victima a fost dusă la Institutul de Medicină Legală, confirmându-se violul. 

„Fiind audiaţi în calitate de suspecţi şi inculpaţi, Ignat Gheorghe - Lili şi Luca Constantin au recunoscut detaliat acuzaţiile care li se aduc, contestând doar faptul că ar fi violat victima concomitent şi că în realitate doar s-ar fi uitat pe rând, unul la celalalt cum viola victima“, ar fi spus, în timpul anchetei, cei doi.

Judecătorii care i-au condamnat pe cei doi indivizi descriu în termeni duri fapta. „Modul în care inculpaţii au acţionat este unul terifiant, aproape desprins din filmele de groază în care inculpaţii sparg geamurile locuinţei şi surprind deodată victima din somn pe care o dezbracă complet şi o penetrează concomitent anal, vaginal, apoi şi separat, adresându-i-se cu «taci f..», punându-i mână la gură şi ameninţând-o că dacă se mai împotriveşte mai cheamă alţi 6 bărbaţi să o violeze“, a precizat judecătorul de caz, care a mai spus despre cei doi că „au dovedit o dezinhibiţie dusă la extrem, capacitatea de a lăsa frâu liber instinctelor sexuale într-un mod deosebit de brutal, lipsa oricărei temeri faţă de consecinţele sociale/legale ale faptelor lor, precum lipsa oricărei empatii faţă de traumele pe care le provoacă unei persoane prin acţiunile la care s-au dedat fără niciun regret.“ 

Ulterior, la proces, amândoi au recunoscut violul simultan.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: