Detalii cutremurătoare de la Oneşti. Au fost trimişi spre moarte fără să fie în fişa postului lor lucratul în apartamente

Detalii cutremurătoare de la Oneşti. Au fost trimişi spre moarte fără să fie în fişa postului lor lucratul în apartamente

Inspectoratul Teritorial de Muncă Bacău a declanşat o anchetă, după ce ruda uneia dintre victime a declarat că bărbaţii nu ar fi trebuit să se deplaseze în apartamentul în care au fost ucişi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Detalii cutremurătoare ies la iveală după crima de la Oneşti, unde doi bărbaţi nevinovaţi şi-au pierdut viaţa. Conform unei informări trimise de Chimcomplex S.A., cei doi lucrători ai societăţii, unul dintre ei lăcătuş mecanic, celălalt electrician, s-au deplasat la un apartament aflat în proprietatea Chimcomplex S.A., din Oneşti, în vederea stabilirii necesarului de materiale pentru repararea instalaţiei electrice.

FOTO Ultima imagine cu victimele criminalului din Oneşti

„Pe fişa postului nu au aşa ceva, să lucreze în apartamente. Directorul ştia că e cu probleme apartamentul. Şi că omul are probleme, antecedente, mulţi ştiau. Pur şi simplu i-au trimis. Nu aveau ce căuta la acest apartament!”, a declarat fratele uneia dintre victime, pentru Libertatea. 

În urma declaraţiei, Inspectoratul Teritorial de Muncă Bacău a declanşat o anchetă. 

”Ca urmare a informării depuse la Inspectoratul Teritorial de Muncă Bacău de către Chimcomplex SA Borzeşti, o echipă de inspectori de muncă din cadrul Serviciului Control Securitate şi Sănătate în Muncă s-a deplasat la locul producerii evenimentului.  Aceştia vor cerceta accidentul în scopul stabilirii împrejurărilor şi cauzelor care au condus la producerea acestuia, a răspunderilor şi a măsurilor ce se impun a fi luate pentru prevenirea producerii altor cazuri similare şi , respectiv, pentru determinarea caracterului accidentului”, a anunţat ITM Bacău.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările