Daniel Pancu, surprins de numirea lui Cristea ca antrenor la Iaşi: „Mi-a spus că nu se gândeşte la asta”

Daniel Pancu, surprins de numirea lui Cristea ca antrenor la Iaşi: „Mi-a spus că nu se gândeşte la asta”

Daniel Pancu, la numirea sa pe banca tehnică a Politehnicii / FOTO Andrei Luca

Andrei Cristea a fost numit noul antrenor al Politehnicii Iaşi, după ce gruparea din Copou s-a despărţit, de comun acord, de Daniel Pancu.

Daniel Pancu, fostul antrenor al Politehnicii Iaşi, s-a declarat surprins de faptul că oficialii ieşeni l-au numit pe Andrei Cristea noul antrenor din Copou. 

„Mă surprinde că Andrei Cristea a fost ales antrenor pentru că tot sezonul mi-a zis că nu se gândeşte la asta. I-am urat astăzi tot binele din lume şi să vadă acum presiune ce va fi pe el. Nu am fost lucrat de Andrei Cristea, sunt sigur că nu. El iubeşte foarte mult Poli Iaşi. N-a îndrăznit nimeni nici la Poli, nici la Rapid să se bage peste mine în alcătuirea echipei de start”, a declarat Daniel Pancu, la Radio Sport 1.
 
Andrei Cristea le garantează suporterilor faptul că echipa va ieşi din situaţia în care se află în acest moment, în clasament. 
 
”Este un moment foarte important pentru mine şi pentru viitorul clubului. Lumea ştie cât iubesc această echipă, garantez tuturor că echipa nu va retrograda. Fiţi alături de noi, de acest proiect, de Cip Paraschiv, de jucători, de mine! Sunt sigur că o vom scoate cu bine la capăt. E o provocare fantastică şi garantez că vom da totul să meargă echipa. Nu vreau revoluţie în echipă, avem continuitate, merg pe mâna vestiarului. Am mare încredere în jucători, şi în cei tineri, şi în cei cu experienţă, mizez foarte mult pe ambiţia şi orgoliul fiecărui”, a spus Cristea.
 
Politehnica Iaşi se află în acest moment pe ultimul loc în clasament şi va întâlni mâine formaţia CSU Craiova, într-o nouă etapă din Liga 1 de fotbal. 
 
Vă recomandăm să citiţi şi: 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările