Cum au ajuns la puşcărie trei stranieri veniţi în ţară de Sărbători. „Unde este dreptatea din România?”

Cum au ajuns la puşcărie trei stranieri veniţi în ţară de Sărbători. „Unde este dreptatea din România?”

Fraţii Ungureanu se aflau acasă pentru Sărbătorile de Iarnă atunci când au comis fapta

Deşi nu au recunoscut fapta, cei trei au fost găsiţi vinovaţi pentru omor, judecătorii considerând că sunt probe suficiente pentru a-i trimite în spatele gratiile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Trei tineri din localitatea Movileni au fost condamnaţi definitiv la câte 12 ani de închisoare cu executare, fiind găsiţi vinovaţi de omor. Gabriel Marius Ispir, Marian şi Vasilică Ungureanu au fost trimişi în judecată în 2017, alături de alţi patru tineri din satul lor. În timp ce ceilalţi au recunoscut faptele şi au primit câte 10 ani de închisoare, Ispir şi fraţii Ungureanu au refuzat să îşi însuşească acuzaţiile.

„Din probele administrate până la acest moment procesual s-a conturat suspiciunea rezonabilă că, în noaptea de 24/25 decembrie 2016, pe fondul unui conflict spontan, cei 7 inculpaţi au aplicat victimei Perijoc Petronel (în vârstă de 32 de ani) mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele la nivelul capului şi peste corp, în incinta unui bar din satul şi comuna Movileni, judeţul Iaşi, după care au târât victima mai întâi pe treptele barului, unde inculpaţii i-au aplicat alte lovituri cu picioarele, şi apoi într-un şanţ de la marginea drumului, unde agresorii au continuat să îi aplice multiple lovituri cu picioarele la nivelul capului şi peste corp, provocându-i victimei leziuni care au condus la deces”, au precizat procurorii, la momentul trimiterii în judecată.

„Doar pentru simplul fapt că am încercat să aplanez acea bătaie, am fost târât în această mocirlă. Cum la ţară efectul de turmă încă mai persistă, imediat am fost acuzat că şi eu l-am lovit pe Perijoc Petronel, care ulterior a decedat. Nu am făcut decât să încerc să-i opresc pe cei ce îl băteau, şi am fost acuzat de omor. Unde este dreptatea din România?”, ne spunea  Marian Ungureanu, în timpul procesului. Acesta, alături de fratele său, se afla în ţară pentru Sărbătorile de Iarnă atunci când ar fi comis fapta. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: